Öppettider

Öppettider reception: Mån - Fre 10:00-18:00 

Ordinarie tider för körlektioner: Måndag - Lördag

Kurs anmälan

Vi erbjuder teorikurs, handledarkurs och riskutbildning. Anmäl dig genom att klicka på bilderna nedan.

 

Kundrecensioner

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Teorikurs

Om du varvar teori och praktik i din utbildning, har du bäst förutsättningar för att nå ett bra slutresultat. När du praktiskt övar det du lärt dig teoretiskt kan du bland annat lättare se sammanhang och förstå varför t.ex. en regel finns. Du kan lättare lösa de problem som uppstår i trafiken.

I körkortsutbildningen är både teori och praktik viktiga. Det du lär dig genom att läsa teorin ger dig förutsättningar att köra med omdöme och klara av spelreglerna i trafiken. Kunskaperna du får genom teorin tillsammans med erfarenheten du får genom övningskörningen behöver du för att kunna hantera de situationer och problem som du ställs inför i trafiken.

Kursplanen för behörighet B (VVFS 2007:227) talar om vilken inriktning och vilka mål förarutbildningen har.

När du övar och upplever likartade situationer många gånger i olika trafikmiljöer ökar dina möjligheter att lösa de problem som uppstår i trafiken på ett naturligt och smidigt sätt.

Olika utbildningsvägar
Du kan välja mellan att utbilda dig privat eller på någon trafikskola. Du kan också kombinera dessa båda sätt. Det är ett alternativ som vi rekommenderar för både teoristudier och övningskörning. Trafikskolornas teorilektioner i kombination med att plugga privat ger många gånger en mycket stabil grund att stå på inför ditt slutmål. Du kan även plugga tillsammans med din privata handledare.

 

Vårbergsplan 15, 127 43 Skärholmen  |  Telefon: 08-740 16 60  |  Fax: 08-740 16 60  |  E-post: info@varbergstrafikskola.se